Huisartsenpraktijk Niemantsverdriet, Struik & Veraart

Huisartsenpraktijk Niemantsverdriet, Struik & Veraart

Huisartsen

Mevr. G.L. Veraart

Dokter Veraart studeerde aan de Universiteit Leiden. Gedurende haar opleiding werkte ze onder andere in een huisartspraktijk in de Schilderswijk in Den Haag, waar ze een klik voelde met mensen uit andere culturen en mensen met sociale problemen. Na het voltooien van de opleiding werkte ze een jaar als arts in Nieuw Zeeland. Tijdens haar werk als huisarts probeert ze adviezen en begeleiding op maat te geven, rekening houdend met eventuele financiële of sociale omstandigheden van de patiënt. Ze houdt van samenwerken en voelt zich daarom thuis in een gezondheidscentrum.

Dhr. J.L. Struik

Dokter Struik studeerde in 2008 af als arts aan de ErasmusUniversiteit. Ook de huisartsopleiding volgde hij in Rotterdam. Na het voltooien van de opleiding werkte hij zes maanden als arts in een plattelandsziekenhuis in Zambia. Sinds 2013 is hij werkzaam in de praktijk als één van de vaste huisartsen. Dokter Struik geeft tevens les aan studenten geneeskunde van de Erasmus Universiteit en de aan de Schola Medica.

Mevr. L. Niemantsverdriet 

LotteNa afronding van haar opleiding geneeskunde in 2010, was dokter Niemantsverdriet een jaar werkzaam als zaalarts op de afdeling interne geneeskunde in het Vlietland Ziekenhuis. Van 2011 t/m 2013 specialiseerde zij zich tot huisarts en sindsdien werkt zij met veel plezier in de praktijk waar eerder haar vader werkzaam was. Ze is getraind in het verrichten van kleine chirurgische ingrepen, zoals het wegsnijden van moedervlekken, talgkliercystes en het verwijderen van teennagels. Daarnaast plaatst ze spiraaltjes.

Doktersassistentes

 

Emma

Mireille

 

Monique

 

Praktijkondersteuners (POH)

In onze praktijk zijn vier praktijkondersteuners werkzaam: Babette van der Lugt en Jeanine Jansen (beide POH-somatiek) en Margo Boeren en Ciska Hardenbol (beide POH-GGZ). De praktijkondersteuners nemen een aantal taken van de huisarts over. Meer informatie vindt u hier: praktijkondersteuners huisarts.